SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

Bu haber 06 Mayıs 2024 - 0:01 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in başkanlığında gerçekleşti. Başkanlıktan ve komisyonlardan gelen maddelerin görüşüldüğü meclis toplantısında, Çiftçi Malları Koruma Meclisi’ne ve İlçe Murakabe Heyeti’ne asil ve yedek üyeler seçildi.

TORBALI Belediyesi, Torbalı Ticaret Odası ve Torbalı Ziraat Odası meclis üyelerinin kullandığı oylar sonucunda Çiftçi Malları Koruma Meclisi’ni Özkan Burgaz’ın hazırladığı liste, İlçe Murakabe Heyeti’ni ise Şahin Durmaz’ın hazırladığı liste kazandı. Seçim maddesinden sonra geçtiğimiz meclis toplantısına katılmadıkları için ihtisas komisyonlarında 1 yıl süreyle görev alacak meclis üyelerinin listesini veremeyen Cumhur İttifakı’nın komisyon üyeleri seçildi.

GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

BUNA göre Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonu’na Mehmet Baykara, İmar Komisyonu’na İlknur Demirtaş, Hukuk Komisyonu’na Emin Karaman, Torbalı Belediyesi İktisadi İşletmesi Yönetim Kurulu’na Ali Duman, Deprem ve Afet Komisyonu’na Ali Rıza Çalışkan, Kentsel Dönüşüm Komisyonu’na Rahmi Uçar, Engelli Komisyonu’na Nihat Karagün, Doğalgaz Komisyonu’na Ömer Arslan, Denetim Komisyonu’na ise Altınay Coşkun oy birliğiyle seçildi. Öte yandan mecliste ayrıca, ilçede gençlik ve spor hizmetlerinin işlevli bir şekilde sürdürülmesi için Belediye bünyesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü kadrosunun tahsis edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.