SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal’lı öğrenciler deney yaparak bilgilerini pekiştiriyorlar

Bu haber 16 Haziran 2023 - 2:09 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören minik öğrenciler, öğrendikleri bilgileri deney yaparak pekiştiriyorlar.

ÖNCEKİ gün de yapılan deney sonucunda minik öğrenciler yetenekli elleriyle kendilerine hayran bıraktılar. Kreş Müdürü Aysel Yegül, bilim ve teknolojin önemine işaret ederek, bilgilerin küçük yaşta alındığının altını çizdi.

YEGÜL, amaçlarının tuşlarla yönetilen bu çağda, bilişsel yetenekleri gitgide pasifize olan çocukların yeteneklerini ön plana çıkarıp, erken çocukluk çağında bu becerilerin, düşünce sistemini geliştiren karakter özelliği olarak kazanılması olduğunu belirtti.

ÖĞRENDİKLERİNİ PEKİŞTİRİYORLAR

DENEYİMLİ Müdür Aysel Yegül, sözlerini şöyle sürdürdü; “Öğrenciler, kreşimizde öğrendikleri teorik bilgileri uygulama yaparak pratiğe dökme imkanı da buluyor. Kulüp çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz, doğa olaylarını laboratuvar ortamında yaptıkları deneylerle uygulamalı olarak öğreniyor. Her gün farklı bir deneyle bilgilerini pratiğe dökme fırsatı bulan öğrenciler, yeteneklerini keşfediyor hem de öğrendiklerini daha iyi pekiştiriyorlar” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.