SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal’lı miniklerin ‘sembolik’ karne heyecanı

Bu haber 21 Ocak 2023 - 0:22 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi’ndeki modern eğitim kurumunda çocuklara eğitim imkânı sunan Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde karne (gelişim raporu) heyecanı yaşandı.

EĞİTİMLERİN devam ettiği Kreş ve Gündüz Bakım Evinde çocuklar sembolik karne alarak hayatlarının ilk karne heyecanını yaşadılar. Kreş Müdürü Aysel Yegül, “Bu karne bizler için sembolik olsa da yavrularımız için çok anlamlıdır. Gözlerinde ki bu eğitim aşkının hiç bitmemesini temenni ediyorum” dedi.

TÜRKİYE genelinde yaklaşık 18 milyon çocuk karne heyecanı yaşadı. Birçok okulda öğrencilerin bu mutlu günü için törenler düzenlendi. Karne heyecanın yaşandığı bir başka yer ise kreş öğrencileriydi. Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan minikler sembolik de olsa karne aldı.

KREŞ Müdürü Yegül, “Bu gün çocuklarımız için çok özel bir gün. Eğitim hayatlarının ilk resmi belgesini alıyorlar. Belki burada verdiğimiz karneler bizler için sembolik olsa da yavrularımız için çok anlamlı belgelerdir. Bu bilinçle onların eğitime olan aşklarını daha da körüklemek için veliler olarak bizlere büyük görevler düşüyor. Yeni nesillerin gelişimi, güçlü Türkiye’nin inşası eğitimle olur, okulla olur” diye konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.