SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal’lı minikler sivil savunma haftasını kutladı

Bu haber 02 Mart 2022 - 0:43 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören öğrenciler, Sivil Savunma Günü’nü farklı etkinliklerle kutladı.

KREŞ bünyesinde eğitim gören minik öğrenciler, Sivil Savunma Haftası etkinlikleri çerçevesinde ‘itfaiye’ tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikat öncesi öğretmenleri tarafından bilgilendirilen öğrenciler, tatbikat sırasında da verilen talimatlara çok bilinçli bir şekilde uyarak tatbikatı başarıyla gerçekleştirdi. Öğrencilere yangın, sel, deprem gibi doğal afetlerde Kızılay’ın önemi de anlatıldı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

BU tür etkinliklerin öğrencilerin geleceğe hazırlanmada çok olumlu etkisi olduğunu ifade eden Kreş Müdürü Aysel Yegül, “Çocuklar arasında ortak duygular oluşması amacıyla Sivil Savunma Günü’nü öğrencilerimizle çeşitli oyun ve etkinliklerle kutluyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin ortak duygular geliştirmelerine imkan sağlayacak ortamlar oluşturmaktır. Bu yıl da tüm kreş öğrencilerimizin katılımıyla itfaiye kostümleri kullanarak yaptığımız canlandırmalarla kutladık. Öğrencilerimiz, tatbikatlarını en güzel şekilde gerçekleştirdi. Öğrencilerimize daha küçük yaşlarda bu tür eğitimleri vererek, onların geleceğe hazırlanmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.