SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal’lı minikler sanata yolculuk yapıyor

Bu haber 19 Kasım 2018 - 10:03 'de eklendi.

ALPKENT Mahallesi’nde eğitim veren Masal Dünyası Anaokulu’nda öğrencilerin evde aileleri ile birlikte yapabilecekleri deneyler ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirildi. Gıda boyaları kullanılarak görselleştirilen etkinliklerde, mideye zarar veren ve çocukların tüketmemeleri gereken yiyecekler, kimyasal işlemler kullanılarak uygulamalı olarak anlatıldı. Yapılan görsel deneylerde; öğrencilerin, hayata farklı açılardan bakmalarına ve ebeveynlerine anlatacakları güzel bir anı olarak hafızalarında yer etmelerine olanak sağladı.

RENK BİLGİLERİNİ PEKİŞTİRDİLER

BİLİMSEL çalışmaların ardından sanatsal aktivitelerle devam eden etkinlikte minik öğrenciler, geleneksel el sanatlarında önemli bir yeri olan ‘boyama’ çalışması yapma imkanı da elde etti. Bu çalışma ile öğrenciler hem renk bilgilerini pekiştirdiler, hem de uygulamalı olarak öğrendiler. Her öğrenci ile ayrı ayrı ilgilenen öğretmenler, gerçekleştirdikleri etkinliklerle çocukları sanat dünyasında küçük bir yolculuğa çıkardılar. Anaokulu Müdürü Zeynep Emirdar, sanat etkinliklerine ağırlık verdiklerini ve düzenli aralıklarla bu etkinlikleri yaptıklarını dile getirdi

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.