SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası’nda pijama partisi

Bu haber 18 Ocak 2022 - 0:31 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin düzenlediği ‘Pijama Partisi’ renkli görüntülere sahne oldu.

MASAL Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde uyku düzeni ve uykunun sağlığımız açısından önemi ile ilgili kazanımların daha kalıcı ve eğlenceli olması adına pijama partisi düzenlendi. Okuldaki öğrenciler ve bütün personelin pijama giyerek katıldığı parti renkli görüntülere sahne oldu.

BİRBİRİNDEN sevimli pijamaları ile okula gelen anaokulu öğrencileri yapılan etkinliklerle keyifli anlar yaşadılar. Etkinlik kapsamında çeşitli oyunlar oynayan minik öğrenciler, müzik eşliğinde çeşitli drama ve oyunların yanı sıra söylenen şarkılarla unutulmaz dakikalar geçirdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.