SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası’nda Mayıs ayının duygusu ‘cesaret’ olarak belirlendi

Bu haber 07 Mayıs 2022 - 1:16 'de eklendi.

Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde görevli psikolog Özge Umur, ayın duygusunu ‘cesaret’ olarak belirlediklerini söyleyerek, öğrencilere cesaret duygusunu aşıladıklarını ifade etti.

OKULDA, öğrencilerle birlikte oynanan oyunların öğretici ve eğitici de olduğunu anlatan Umur, “Sevgili velilerimiz; çocuklarımızla oynadığımız oyunda bir kurt, anne tavuğa gitmeye çalışan civcivleri yakalamaya çalışıyordu. Bu eğlenceli oyunun ardından civcivlerin, kurdun ve anne tavuğun ne kadar cesaretli davrandığını konuştuk.

GEÇEN ay ki duygumuz korkuya atıf yaparak aslında cesaretli olmanın korkmamak demek olmadığını, hepimizin bir şeylerden korkabileceğini tekrarladık ve korkularımıza rağmen adım atabildiğimiz konuları konuştuk. Yüzmeyi adım adım öğrenmenin, sınavlara girmenin, sınıfta konu ve deneyleri anlatmalarının da cesaret adımları olduğu konuştuk. Bu bağlamda öğrencilerimize önemli bilgiler aktardık ce anlattık. Bunun gibi bilgi ve duyguları minik öğrencilerimize öğretmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.