SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası’nda doğayla iç içe bir gün

Bu haber 21 Haziran 2023 - 0:48 'de eklendi.

Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi, bu seneki Yaz Okulu eğitim programında çocukların istek ve hayallerine uygun bir program uyguluyor.

ALPKENT Mahallesi’nde eğitim veren Özel Torbalı Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi, bu sene hayata geçirdiği Yaz Okul programıyla dikkat çekiyor. Özellikle ‘Yazın Çocuklar Neler Yapar” sorusana karşılık arayan kurum, kuşkusuz bu sorulara en güzel yanıtı doğada olmak, kamp yapmak, arkadaşlarıyla birlikte gezmek, eğlenmek ve şarkı söylemeği uygulamalı olarak veriyor.

İşte bu heyecanla bu seneki yaz okulunda minikler, okulun devasa bahçesinde hazırlkanan kum havuzunda doyasıya eğlendiler. Keyifli geçen etkinlikte minikler neşeli anlar yaşadı.

Deyim yerindeyse minikler yazın tadını arkadaşlarıyla birlikte doğa içinde özgürce eğlenerek çıkaracaklar. Masal Dünyası önümüzdeki eğitim yılı kayıtlarına ise tüm hızıyla devam edi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.