SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası’nda aşure günü etkinliği düzenlendi

Bu haber 02 Ağustos 2023 - 0:58 'de eklendi.

Muharrem ayı nedeniyle Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri aşure etkinliği düzenledi. Minik öğrenciler, hazırlanan aşureyi arkadaşlarına, öğretmenlerine ikram ettiler.

KREŞ Müdürü Aysel Yegül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kreşimizde milli ve manevi günler ve haftalar amacına uygun olarak kutlanmaktadır. Bunun yanında örf, adet ve geleneklerimiz de yaşatılmaktadır. Aşure etkinliğimize katılan öğrenci ve görevlilerimize teşekkür ederiz.”

‘BOLLUK VE BEREKETİN SİMGESİDİR’

YEGÜL, sözlerine şöyle devam etti; “Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, hoşgörünün ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Bu tür programlar öz değerlerimizi gelecek nesillere aktarma imkânı sağlayacak önemli etkinlikler. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, etkinliği başarıyla gerçekleştirdiler” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.