SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası, tam kadro eğitime başladı

Bu haber 09 Eylül 2021 - 1:34 'de eklendi.

Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi, güçlü eğitim kadrosu ile Korona Virüs (Covid-19)’a karşı en üst düzeyde tedbirlerini alarak, büyük bir heyecanla eğitime başladı.

ALPKENT Mahallesi’nde eğitim veren Özel Torbalı Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim verecek öğretmenler tam kadro olarak göreve başladı. Kreş Müdürü İzlem Karaoğlan, “Bu süreçte elimizden geldiğince en iyi en güzel şekilde çalışanlarımız; öğrencilerimiz ve velilerimiz için gerekli tüm tedbirleri alarak mesaiye başlıyoruz. Ebeveynler haklı olarak tedirgin ve endişeliler ancak bütün dünya da olduğu gibi Covid-19 artık yaşamımızın her alanında… Dünya’da, Türkiye’de ve biz insanlarda sosyal mesafe kurallarına, önlem ve tedbirlere uyarak normal yaşama geçmemiz gerekmektedir” dedi. Karaoğlan, “Çok mutluyuz, çok heyecanlıyız.  Dünya’da yaşanılan bu olumsuz süreci Bilim Kurulu’nun tedbirleri doğrultusunda bizlerde tedbirleri ve önemlerimizi en üst düzeye çıkartarak çocuklarımıza kapılarımıza açtık” dedi.

KREŞ Müdürü İzlem Karaoğlan, “Masal Dünyası ailesi olarak bizler 0-6 yaş arası çocuklarınıza doğruluğu, sorumluluğu, saygıyı, yaşama mutlu ve umutlu bakabilmeleri için sevgiyi öğretiyoruz.

İLERİDE kendilerine başarı getirecek çok önemli bir şeyi özgüveni, yaşamlarının her döneminde kendilerine yardımcı olacak yeteneklerini keşfetmeyi, kendi yaşıtlarıyla birlikte olmalarını sağlayan paylaşma yetisini, saldırgan ya da içe dönük olma yerine kendilerini ifade edebilmeyi, tüm yaşamları boyunca en çok ihtiyaç duyacakları sağlıklı iletişim kurma becerilerini geliştirmelerini sağlıyoruz.

AYRICA yaşam kalitesi yüksek, bayrak vatan ve millet sevgisi ile dolu, fikri hür vicdanı hür sağlıklı ve mutlu çocuklar olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Masal Dünyası eğitimcileri olarak yeni eğitim öğretim dönemine hazırız” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.