SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası, öğrencileri hem eğleniyor hem öğreniyorlar

Bu haber 11 Ağustos 2023 - 0:17 'de eklendi.

Özel Torbalı Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine her gün farklı sosyal etkinlikler düzenleyerek, hem becerilerini arttırıyor, hem de eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

OKUL öncesi eğitim kurumlarında esas faaliyetin oyun olduğunu söyleyen Kreş Müdürü Aysel Yegül, “Her türlü etkinlik oyun psikolojisi ile uygulanır. Bir kurama göre oyun çocuğun ileriki yaşamının gerektirdiği uğraş ve eylemlere bir hazırlıktır. Oyun yoluyla çocuğun hem moral, hem duygusal, hem de entelektüel gelişimini sağlanmış olur. Bir kurama göre de kültürün kaynağını oluşturan oyun, çocuğun sosyal kişiliğini de oluşturacak faktörleri gerçekleştirir. Bu nedenle okulumuzda sosyal faaliyetlere önem veriyoruz” dedi.

‘ETKİNLİKLER İÇİN 4 KATLI BİNAMIZDA ÖZEL DÜZENLENMİŞ BÖLÜMLER VAR’

ÇOCUĞUN oyunla arkadaş ilişkilerini paylaşmayı öğrendiğini söyleyen Yegül, “Çocuklar, kurallara göre oynamayı öğrenir ve kurallara göre oynadığı zaman da hile yapmamak, yenilmekten korkmamak, karşı tarafın başarısını kıskanmadan alkışlamak gibi bir çok sosyal nitelikleri oyun sürecinde farkına varmadan kazanır. Çocuk bu gibi sosyal nitelikleri oyun yoluyla farkında olmadan kazanır. Çocuk oyun sayesinde işbirliğini, toplum içinde beraberce yaşamayı öğrenebilir.

Bu önemli etkinlik bizim için çok önemlidir. Bu etkinlikler için 4 katlı binamızda özel düzenlenmiş bölümler var. Ayrıca oyun araçlarımız ve materyallerimiz dünya standartlarındaki ölçülerde ve çok bol sayıda düzenlenmiştir. Geniş ve tam donanımlı bahçemiz de müsait hava şartlarında oyun oynamak için uygun bir ortamdır” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.