SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası miniklerinin aileleri kahvaltıda tanıştı

Bu haber 26 Eylül 2021 - 18:38 'de eklendi.

Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve velileriyle gerçekleştirilen tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu kahvaltı etkinliğinde, veliler öğretmenleri ile kaynaşma fırsatı buldu.

Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi. Yeniköy’deki Dağ Restaurant’ta yapılan kahvaltı etkinliğine kreşte eğitim gören minik öğrenciler ile aileleri katıldı. Doğanın içinde yer alan mekanda, mis gibi güzel bir hava eşliğinde keyifli bir kahvaltı programı düzenleyen Masal Dünyası, velilerden tam not aldı. Kreş sahibi Zeynep Emirdar, “Alanında uzman ve tecrübeli eğitimci kadromuzla 2021 – 2022 eğitim ve öğretim yılına güzel bir başlangıç yaptık” dedi.

ÇOCUKLAR GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARARAK, DOYASIYA EĞLENDİLER

Emirdar, yeni eğitim öğretim yılının başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulunarak, “Masal Dünyası ailesi olarak; tanışma kahvaltımızın amacı, öğretmen, veli ve idareci dayanışmasını sağlayarak işbirliği içerisinde eğitim ve öğretim süreçlerini yürütmektir. Yıl içerisinde velilerimiz ile sık sık bir araya geleceğiz. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca mekanlarında bizleri ağırlayan Dağ Restaurant’a ilgi, alaka ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” şeklinde açıklamada bulundu. Gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde hem veliler hem öğretmenler keyifli vakit geçirirken, çocuklar ise güzel havanın tadını çıkararak doyasıya eğlendiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.