SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası minikleri açık havada yoga yaptı

Bu haber 19 Nisan 2024 - 7:36 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi’nde faaliyet gösteren Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri açık hava eğitimleri ile buluştular.

TEKNOLOJİNİN baş döndürücü bir hızla ilerlediği ve bu nedenle küçük yaşlardan itibaren çocukların akademik bilgi çığının altında kaldığı günümüzde Masal’lı minik öğrenciler doğaya yöneldiler. Açık hava eğitimleri sayesinde çocuklar doğayla temas ettiler.

KREŞ öğretmenlerinin açık havada planladıkları eğitim ortamları aynı zamanda çocuklarda doğa bilincini geliştirerek, spor yapmanın yanı sıra doğaya saygıyı destekleyen bir proje oldu.

YOGA fiziksel ve zihinsel disiplin için günümüzde pek çok insanın uyguladığı Hindistan kökenli bir yöntem olduğunu söyleyen Kreş yetkilileri, “Kapalı mekanların yanı sıra doğanın içinde de yapılabilen yoga, son dönemde epey revaçta…Biz de bu sporu minik yavrularımızla birlikte yaptık. Çok keyifli ve eğlenceliydi” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.