SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası Kreş’te duyusal oyun etkinliği

Bu haber 24 Şubat 2021 - 23:00 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi’ndeki modern eğitim kurumunda faaliyet gösteren Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, yer hafta birbirinden farklı etkinliklerle eğitim almaya devam ediyor.

KREŞ minikleri son olarak duyusal etkinliklerin önemini keşfetti.

ÇEŞİTLİ etkinliklere öğrencilere donanımlı eğitim ve öğretim sunan Masal Dünyası Kreş’te son olarak ‘duyusal balonlar oyunu’ oynandı.

KREŞ Müdürü İzlem Karaoğlan, çocukların duyusal oyun sayesinde gelişen becerileri hakkında bilgi vererek; “Miniklerimiz duyusal oyunlar sayesinde odaklanma, dikkat etme, Akademik, Vücut farkındalığı, Sesleri-görselleri-dokuları ayırt etme, El-göz, göz-ayak koordinasyonu, İnce-kaba motor, Sağlıklı ilişkiler kurma, Sosyalleşme, Dil ve konuşma becerilerini kazanır” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.