SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyası Kreşi’nde 30 Ağustos coşkusu

Bu haber 29 Ağustos 2021 - 19:19 'de eklendi.

İstiklal Savaşı’nın en önemli muharebelerinden olan ve aziz milletimizin Türk askeri ile bütünleşerek bağımsızlığı uğruna elde ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Torbalı’daki okullarda da kutlandı.

ETKİNLİK düzenleyen okullar arasında yer alan Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

ÇEŞİTLİ etkinliklerle bu özel ve anlamlı günü kutlayan Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren kreşteki minikler, Ata’larına minnettar olduklarını söylediler.

ÇOCUKLARIN şiirler, danslar ve Zafer Yürüyüşü eşliğindeki coşku dolu kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. Kreş Müdürü İzlem Karaoğlan, “Çocukların gözlerindeki ışık ve mutluluk 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yakışır bir ışıktı. Demek ki çok mutlular. Onların mutluluğu ailelerinin de mutluluğu demek” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.