SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Masal Dünyalı öğrenciler 2024’e ‘merhaba’ dedi

Bu haber 02 Ocak 2024 - 1:32 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde yılbaşı eğlencesi büyük coşkuyla gerçekleşti.

MASAL Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde miniklerin geçtiğimiz hafta yılbaşı eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Okulda öğretmenleri ile birlikte yaptıkları süs eşyaları ile sınıflarını süsleyen öğrenciler, yine sınıflarında düzenledikleri yılbaşı kutlaması ile doyasıya eğlendiler.

KREŞTE eğitim gören öğrenciler, öğretmenlerinin de katkısıyla yılbaşı coşkusunu sınıflarında yaşadılar. Öğretmenlerinin yardımıyla da tedarik edilen malzemeler ile süs yapan ana sınıfı öğrencileri kendi kutlama ortamlarını kendileri hazırladılar.

RENKİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

YAPILAN süs eşyaları ile sınıflarını süsleyen öğrenciler, bu ortamda oyunlar oynayıp çeşitli etkinliklerle yılbaşını kutladılar. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı mini yılbaşı kutlamasında, öğrenciler doyasıya oynadılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.