SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Market fiyatları artık günlük değişiyor

Bu haber 15 Şubat 2024 - 23:43 'de eklendi.

CHP Milletvekili Hasan Öztürk, marketlerin enflasyon bahanesiyle fiyatları arttırdığını, etiketlerin artık aylık ya da haftalık değil neredeyse günlük olarak değiştirildiğini söyledi.

ÖZTÜRK, “Marketler enflasyon bahanesiyle fiyatları katladıkça katlıyor. Etiketler artık aylık ya da haftalık değil neredeyse günlük değişiyor. Bugün alacağımız her şeyin fiyatı düne göre pahalı, yarına göre ise ucuz. Sıradan bir dairenin fiyatı milyonun üzerinde rakamlardan başlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

TÜRKİYE’NİN her geçen gün derin bir enflasyon girdabına girdiğini belirtti. 2023 yılında doların 18 lira civarında olduğunu belirten Öztürk, “Bugün bastırılmasına rağmen dolar 30 lirayı aşmış durumda. Ekonomistler doların 40 lira bandında olması gerektiğini ifade ediyor. Çarşı, pazar yangın yerine dönmüş.” diye konuştu.

ÖZTÜRK, asgari ücrete lütfedilmiş gibi yapılan zamların vatandaşların cebine girmeden eridiğini belirtti. Piyasayı manipüle edenlerin fiyatların yükselmesindeki etkisine de değinen Öztürk, “Marketler enflasyon bahanesiyle fiyatları katladıkça katlıyor. Etiketler artık aylık ya da haftalık değil neredeyse günlük değişiyor. Bugün alacağımız her şeyin fiyatı düne göre pahalı, yarına göre ise ucuz. Sıradan bir dairenin fiyatı milyonun üzerinde rakamlardan başlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.