SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Marka güneş gözlüğü almak için AVM’lere gitmenize gerek kalmadı

Bu haber 10 Nisan 2023 - 5:51 'de eklendi.

Üç yıldır Kazımdirik Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Doğuş Optik, üçüncü yılına özel güneş gözlüklerinde büyük kampanya başlattı.

YAZ mevsiminin yaklaşması, güneşin kendini iyiden iyiye göstermesiyle birlikte güneş gözlüklerine olan ihtiyaç da kendini göstermeye başladı. Şüphesiz gözlerimizi korumak için en hassas olduğunuz konu olan gözlüklerin seçiminde dikkatli olunmalı… Ertuğrul Mahallesi Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Doğuş Optik, yeni sezona ise sıkı bir şekilde hazırlanıyor

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ ALMAK İÇİN İZMİR’E GİTMENİZE GEREK YOK

MARKALI ürünler ve kaliteli gözlükleri ile Torbalı’da ikamet eden vatandaşların artık İzmir’e gitmek zorunda kalmayacaklarını söyleyen işletmeci Doğuş Sözalan, ‘Yıllardır ilçede ikamet eden halkımız kaliteli gözlük almak için İzmir merkezine girmek zorunda kalıyordu. Artık bu konuda başka ere gitmelerine gerek kalmadı. Çünkü markalı ürünler, kaliteli gözlükleri Torbalı’da satıyoruz’ şeklinde konuştu.

‘DÜNYA MARKALARINI TORBALI’YA GETİRDİK’

DOĞUŞ Optik’te güneş gözlüğü konusundan kendini ispatlamış olan Versace, Burberry, Bvlgari, Gucci, Prada, Persol marka gözlükler satışa sunuluyor. Dünya markalarını Torbalı’ya getirdiğimiz için mutluyuz. Güneş gözlüğü almak isteyen halkımızı bekliyoruz’ diye konuştu. Doğuş Optik İletişim: 0 232 856 58 28

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.