SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Maraton sporcusu Özay Atasoy katıldığı yarışmada 2. oldu

Bu haber 05 Ekim 2023 - 21:52 'de eklendi.

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 6’ncısı düzenlenen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu’na Torbalı’dan Özay Atasoy damga vurdu

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 6’ncısı düzenlenen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu’na Torbalı’dan Özay Atasoy damga vurdu. Cuma günü Bodrum Belediye Meydanında yarış fuarı ile başlayan etkinlikler cumartesi günü çeşitli etkinlikler ile devam etti.

TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ ARASINDA YARIŞMANIN KEYFİNİ YAŞADILAR

PAZAR sabahı ise Bodrum Belediye Meydanından verilen 21K, 10K ve 5K startları ile yarışmacılar, Bodrum’un tarihi ve doğal güzellikleri arasında yarışmanın keyfini yaşadı.

İLÇEMİZİ GURURLA TEMSİL ETMENİN ONURUNU YAŞADI

Torbalı Belediyesi adına yarışa katılan Özay Atasoy 5 k parkurunda yüzlerce kişi arasından sıyrılarak yaş kategorisinde 2. olarak ilçemizi gururla temsil etmenin onurunu yaşadı. Sporcumuz kendisine destek olan Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.