SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Maraton koşucusu Özay Atasoy, dereceyi elinden kaçırdı

Bu haber 13 Mart 2024 - 6:01 'de eklendi.

Bu yıl 7.’si düzenlenen Climbolic Efes Ultra Maratonu, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Efes Antik Kenti’nde koşuldu. Koşuya 45 ülkeden 2 bin 767 sporsever katıldı. Yarışta Torbalı’yı temsilen katılan sporcumuz Özay Atasoy 4. oldu

İZMİR’İN Selçuk ilçesinde düzenlenen 7. Climbolic Efes Ultra Maratonu, 9-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. ‘Dünya mirasını koşarak keşfet’ sloganıyla düzenlenen maratona katılan 2 bin 767 sporsever, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve dünyanın 7 harikasından biri olan Artemis Tapınağı’ndan geçen rotalarda koştu.

DERECEYİ SON ANDA KAÇIRDI

DÜNYA’NIN önde gelen ‘trail (arazi koşusu)’ serilerinden biri olan Europe Trail Cup Serisi’ne Türkiye’den katılan Climbolic Efes Ultra Maratonu, uluslararası alanda önemli bir konuma yükseldi. Bu yarışta Torbalı’yı temsilen katılan sporcumuz Özay Atasoy 6k’lık parkurda 452 kişinin yarıştığı yarışta 4. olarak dereceyi son anda kaçırdığı için büyük üzüntü yaşadı.

TORBALI BELEDİYES’NE TEŞEKKÜR

ÖZAY Atasoy kendisine destek olan başta Torbalı Belediyesi olmak üzere Fabyon Otomasyon sistemleri sahibi Mustafa Kırmızı’ya desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.