SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Maraş dondurmayı Torbalı’ya sevdiren isim sezonu açtı

Bu haber 22 Mart 2023 - 0:43 'de eklendi.

Torbalı’nın 10 yıldır dondurmada değişmez adresi olan Karaca Maraş Dondurma sezonu erken açtı. Torbalı Mahallesi Saat Kulesi meydanında bulunan mekanlarının önünde her sezon uzun kuyruklar olan dondurma firması, 38 çeşit dondurma lezzetiyle bu sene de fark yaratacak.

HAVALARIN ılık gitmesiyle birlikte harekete geçen Karaca Maraş Dondurma, lezzetiyle bu yaz da dondurmasını yiyenleri büyüleyecek. 28 yıldır sektörde bulunan Hüseyin Kıraç tarafından işletilen mekan, yine dondurmaseverlerin müdavimi olacak. YILLAR önce Bursa’da dondurmacılık yapan Kıraç, Torbalı’daki sektöründe olan boşluğu fark edince buraya yerleşmeye ve dükkan açmaya karar vermiş.

Yaptığı araştırmalar neticesinde Torbalı’nın ne kadar hızla büyüdüğünü ve geliştiğini, insan yoğunluğunun fazla olduğunun farkına varan Kıraç, uygun yer bulduktan sonra işletmesini açtı.

‘KEÇİ VE İNEK SÜTÜ KARIŞIMIYLA BU LEZZETİ YAKALIYORUZ’

DOĞAL salep, doğal meyve püresi ve yüzde 100 pancar şekeri kullandığı dondurmaların kısa sürede sevilmesi sayesinde ilçede üne kavuştu. İşletmeci Hüseyin Kıraç, ayrıca keçi ve inek sütü karışımıyla bu lezzeti yakaladıklarını anlattı. Yaz mevsiminde her akşam önünde insan kuyruğu olan maraş dondurma, taleplere yetişerek müşterilerine bu leziz dondurmaları sunuyor.

Yaptığı dondurmaları mevsiminde çıkan meyvelerle ürettiğini, ayrıca meyveci merkezi olan Bursa’dan gelen meyve pürelerini kullandıklarını ifade etti. YAPTIĞI dondurmalarının ününün Torbalı ile sınırlı kalmadığını, çevre il ve ilçelerden gelen müşterilerinin bile bulunduğunu anlatan Kıraç, tüm dondurmaseverleri mekanlarına beklediklerini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.