SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mansur Yavaş’tan Mithat Başkana ziyaret

Bu haber 05 Ekim 2023 - 21:38 'de eklendi.

Ankara’da önceki gün bir binada çıkan yangına müdahale ederken şehit olan Torbalılı itfaiye eri Fahrican Yavaş’ın cenazesi için Torbalı’ya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehidin cenaze programı sonrasında Torbalı Belediyesi’ne geçti.

ŞEHİT olan Torbalılı itfaiye eri Fahrican Yavaş’ın cenazesi için Torbalı’ya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehidin cenaze programı sonrasında Torbalı Belediyesi’ne geçti. Fahrican Yavaş’ı defnettikten sonra Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ile birlikte Torbalı Belediyesi’ne geçen deneyimli siyasetçi, belediye personeli ile selamlaştıktan sonra makama geçti. Burada Torbalı Belediyesi’nin projeleri ve çalışmaları hakkında da bilgi alan Yavaş’a, Torbalı Belediyesi’nin, arazilerinden ürettiği yağ, reçel, un, bulgur ve nohut gibi ürünler hediye edildi. Saat 16.00’da Başkan Yavaş, havaalanına uğurlandı.

BAŞKAN TEKİN’E DAVET

ÖTE yandan belediyenin projelerini beğenip, tam not veren Yavaş, Başkan Tekin’i de en kısa zamanda Ankara’ya beklediğini belirterek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne davet etti. Ziyarete ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Tekin, “Ahde vefa göstererek Torbalılı şehidimizin cenazesine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, makamımızda bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Sayın Başkanımıza ahde vefası ve nazik ziyareti için şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.