SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Manisa’da deprem oldu! Torbalı’da deprem hissedildi

Bu haber 22 Ocak 2020 - 21:37 'de eklendi.

Az önce Manisa Akhisar merkezli İzmir’de de hissedilen deprem meydana geldi! Vatandaşlar hemen arama motoru Google’dan hem de twitter üzerinden deprem konusunda araştırmalarını sürdürüyor.

Torbalı’da yaşayan vatandaşlar sosyal medya üzerinden evlerindeki avizelerin dışında balkon kapılarının da sallandığını ifade ediyor. Az önce gerçekleşen deprem İzmir’in Torbalı ilçesi, Aydın ve Denizli şehirlerinde yoğun bir şekilde hissedildi. Manisa Akhisar ilçesinin merkez üssü olduğu depremin şiddeti ise 5.6 olarak ifade edildi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nin verdiği bilgiye göre; depremin merkez üssü Manisa Akhisar. Depremin şiddeti ise ilk belirlemelere göre 5.5… Depremin saati ise 22.22!

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.