SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Maksul Kuruyemiş Kazımdirik’te bugün açılıyor

Bu haber 29 Haziran 2021 - 0:31 'de eklendi.

Ömer Faruk Şenol’un  sahibi olduğu Maksul Kuruyemiş Mağazası, kapılarını bugün açacak.

KAZIMDİRİK Caddesi üzerindeki Özşanal Mağazası karşısında faaliyetine başlayacak olan işletmede açılışa özel kampanyalar uygulanacak. Kuruyemiş çeşitleri, bakliyat çeşitleri, baharat çeşitleri, kuru meyve, çay-şeker, lokum ve şekerleme çeşitlerinin satılacağını söyleyen Ömer Faruk Şenol, firmalarının geçmişi hakkında bilgi de verdi.

ŞENOL, “2000 yılından beri çeşitli ticaret alanında çalışma tecrübemizle 11 Nisan 2017’de Maksul Gıda İnş. Giyim Tic. Ltd. Şti. unvanıyla perakende sektöründe kuru gıda satışını ilk defa Esenyurt Kuzuyolu’nda açtığımız mağazayla başladık. Maksul, kısa sürede şube sayısını arttırarak sektörün önde gelen markaları arasında yerini aldı. ‘Haydi Maksul Zamanı’ ilkemizle müşterilerimize en kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlarla Maksul Gıda çığır açtı. Tüm şubelerimizde temiz, kaliteli, hijyen standartlarına uygun ve güler yüzlü personelimizle müşterimize hizmet vermekteyiz. Maksul Gıda olarak alanımızda uzman kadromuz ile önce İstanbul olmak üzere Türkiye geneline ve dünyaca tanınmış marka olmayı hedefliyoruz. Torbalı gün geçtikçe büyüyen ve hızla gelişen bir ilçe, biz de bunu fark ederek hem Ayrancılar’a hem de Torbalı Merkeze şube açtık” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.