SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Makine Mühendisleri Odası’ndan Başkan Tekin’e ziyaret

Bu haber 06 Nisan 2023 - 2:22 'de eklendi.

Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlkin Boz Yönetim Kurulu üyeleri Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti

MAKİNE Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlkin Boz Yönetim Kurulu üyeleri Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti. Bugün gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Boz, Torbalı’da yapılan çalışmalar hakkında Başkan Tekin’e bilgi verdi. Ziyarette özellikle ilçede Torbalı Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin işbirliğinde Asansör Periyodik Kontrolleri’nde yapılan denetimlerde büyük bir başarı istatistiği sağlandığı vurgulandı.

YAPILAN denetimler ve çalışmalar sonucunda ilçede bulunan asansörleri yüzde 79’u güvenli hale geldiğini ifade eden  Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Boz, “Torbalı Belediyesi ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda birlikte yaptığımız çalışmalarda ilçedeki asansörlerin yüzde 79’u güvenli hale getirildi. Torbalı Belediyesi ile daha güvenli bir Torbalı için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin, yaptığı açıklamada “Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlkin Boz Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Her zaman uyum içerisinde çalışmalarımız devam edecek. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyden önde gelir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.