SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Makine bakım’ sınavına girmek isteyenler bu fırsatı kaçırmasın!

Bu haber 24 Kasım 2023 - 7:31 'de eklendi.

Küçük Menderes Havzası’ndaki en büyük eksikliklerden biri olan ‘mesleki yeterlilik belgeleri’ konusunda yetkili kurum olan BK Danışmanlık, yoğun geçen kaynakçılık sınavlarının ardından yeni bir sınava hazırlanıyor.

BK DANIŞMANLIK bünyesinde 2-3 Aralık’ta mesleki yeterlilik MYK makine bakım sınavı yapılacak. Bireysel başvurular için talepleri kabul eden firma, aynı zamanda fabrika ve firmaların da ihtiyaçlarına cevap veriyor.

ERTUĞRUL Mahallesi 3066 Sokak üzerinde hizmet veren BK Danışmanlık ve Belgelendirme firması, Küçük Menderes Havzası içinde tek olan belgelendirme işini yapıyor ve bakanlık yetkisiyle 5 bin meslek ve iş kolunda belge verebiliyor.

İŞLETMECİ Bilal Küren, “Bizler BK Danışmanlık Mesleki Eğitim Kurumu olarak Torbalı bölgesinde geniş kadromuzla faaliyet göstermeye başlamış bulunmaktayız. Bu bölgenin en büyük eksiklerinden birisi olan mesleki yeterlilik Kurumu’nun bu bölgede daha güzel ve sağlıklı güvenli bir hizmet vermek için hizmetinize açtık ve kısa sürede gördüğümüz ilgi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı göstermiş oldu. Makine bakım sınavına başvuru yapmak isteyenler bizi 0 530 593 73 16 numaralı telefondan arayabilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.