SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mahmut Yıldız’ın adaylık başvurusu mitinge dönüştü

Bu haber 28 Kasım 2023 - 23:51 'de eklendi.

Sivil toplum örgütlerinde uzun süre görev yapmış olan Torbalı’nın sevilen iş insanlarından Mahmut Yıldız, 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

YILDIZ, adaylık dosyasını CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat’a bugün teslim etti. Dosya törenine çok sayıda partili vatandaş da katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği dosya teslim töreninde Yıldız’ı ilk tebrik eden isim İlçe Başkanı Hakkı Polat oldu.

“HALKÇI BELEDİYECİLİĞİ YENİDEN YERELDE İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

ADAYLIK dosyasını CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat’a teslim eden CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yıldız, “Merhum başkanımız İsmail Uygur nerede kalmıştık demişti, Mithat Tekin başkanımız da bayrağı ondan devralıp bugünlere kadar getirdi. Şimdi biz de nasip olursa, partimizin ilgili kurulları uygun görürse, örgütümüzün de desteği ile bu bayrağı devralıp Torbalı’da halkçı belediyeciliğin en güzel hizmet örneklerini hayata geçirmek istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde yerelde iktidara taşımak için aday adaylığı başvurumu yaptım. Partimize, örgütümüze ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“DEĞİŞİMİN VE YENİLİĞİN GÜCÜ İLE YENİDEN İKTİDAR OLACAĞIZ”

DEĞİŞİMİN ve yenilenmenin Cumhuriyet Halk Partisi’ne güç katacağını belirten Yıldız, “Partimizde başlayan değişim ve yenilenmeyi tabana kadar indirip, buradan aldığımız güçle 2024 yerel seçimlerinin kazananı bir kez Cumhuriyet Halk Partimiz olacak” dedi. Yıldız’ın adaylık açıklamasına onlarca vatandaş da katılarak destek verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.