SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mahmut Yıldız’dan İl Başkanlığı’na çıkarma!

Bu haber 06 Ocak 2024 - 0:47 'de eklendi.

Sahadaki aktif çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yıldız, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu ziyaret ederek Torbalı hakkında bilgi verdi

CUMHURİYET Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yıldız, dikkat çeken çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Saha çalışmaları ile partili partisiz her kesimin büyük takdirini kazanan Yıldız, geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkezi’ne davet edilmişti. Yıldız, bugün de CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Torbalı’yı yakından takip ettiği bilinen Aslanoğlu, Yıldız’a çalışmalarında başarılar diledi.

TORBALI HALKI İLE GÜÇLÜ BİR BAĞ KURDU

TORBALI’DA geniş bir kitleye hitap eden CHP’li aday adayı Mahmut Yıldız, sahanın en aktif isimlerinin başında geliyor. Adaylık başvurusu yaptığı günden beri Torbalı’da kapı kapı dolaşan Yıldız, kamuoyundan da büyük destek görüyor. Torbalı’da inşaat alanında uzun yıllardan beridir esnaflık yapan ve vatandaşla güçlü bağları bulunan başarılı siyasetçi Mahmut Yıldız, yaptığı çalışmalarla siyasete yeni bir soluk kazandırdı.

“EN BÜYÜK KATKIYI TORBALI VERECEK”

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile görüşen Yıldız, “İl Başkanımız sayın Şenol Aslanoğlu’nu ziyaret ettik. Kendisine Torbalı’da yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Sağ olsun kendisi de Torbalı’yı yakından takip ediyor. Oldukça verimli bir görüşme oldu. CHP’nin kalesi İzmir’de rekor bir oyla yerel seçimi kazanacağımıza inancımız tam. En büyük katkıyı da Torbalı’da birinci parti olarak biz vereceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.