SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mahmut Yıldız’a Subaşı’da yoğun ilgi

Bu haber 05 Aralık 2023 - 0:16 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday adayı Mahmut Yıldız saha çalışmalarına devam ediyor. Aktif çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Yıldız, sahanın da yıldızı oldu.

DÜN de Subaşı Mahallesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Mahmut Yıldız yoğun bir ilgi ile karşılandı. 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek sözü isteyen Yıldız, Subaşı halkının istek, talep ve şikayetlerini de dinledi. Yıldız, göreve geldiklerinde Torbalı’nın 60 mahallesinde olduğu gibi Subaşı’da da hizmet seferberliği başlatacağını ve yerel yönetimi ilgilendiren konularda Subaşı’nın tüm sorunlarını el birliği ile çözeceğini ifade etti.

“SUBAŞI HAKETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAK”

TORBALI’NIN her mahallesinin aynı öneme sahip olduğunu ifade eden Yıldız, “Bizim için Ertuğrul Mahallesi ne ise Subaşı da odur. Tepeköy Mahallesi ne ise Özbey de odur. Biz Torbalı’yı bir bütün olarak görüyoruz ve göreve geldiğimiz zaman da bu anlayış ile halkçı belediyecilik yapacağız. Hizmetlerimizle, projelerimizle, eserlerimizle tüm Torbalı halkının gönlüne girmeye talibiz. Bizim tek derdimiz belediyeyi yönetmek değil, biz halkımıza hizmet etmeye talibiz. Subaşılı hemşehrilerim de, diğer mahallelerde yaşayan hemşehrilerim de hiç merak etmesin, Subaşı da diğer mahallelerimiz de hak ettikleri hizmetleri alacaklar” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.