SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mahmut Yıldız, sanayi esnafı ile buluştu

Bu haber 15 Aralık 2023 - 0:43 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen iş insanlarından Mahmut Yıldız, 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olmasıyla birlikte, Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği saha çalışmasıyla esnaf ve vatandaşların kalbinde taht kurdu.

SAHA çalışması sırasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Mahmut Yıldız, sıcak bir şekilde karşılandı. Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nde gerçekleşen buluşmada Mahmut Yıldız, halkın nabzını tutarak, esnafın istek, talep ve şikayetlerini dikkatle dinledi.

MAHMUT Yıldız, yaptığı açıklamada, “Torbalı’da halkımızla bir araya gelerek onların sesini duymak, sorunlarına çözüm bulmak ve birlikte güzel projelere imza atmak için buradayız. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçirmek için aday adayı oldum. Torbalı’nın kalkınması ve refah seviyesinin artması için elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Partimizin ilgili kurulları uygun görürse, örgütümüzün de desteğiyle Torbalı’da halka hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.