SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mahmut Yıldız, oy birliği ile yeniden Van’lıların başkanı seçildi

Bu haber 06 Haziran 2022 - 21:23 'de eklendi.

Kısa bir süre önce kurulan Torbalı Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk genel kurulunu dün gerçekleştirdi.

KURUCU başkan Mahmut Yıldız’ın tek aday olduğu genel kurulda oy birliği ile tekrar başkan seçilen Yıldız, güven tazeledi. Gerçekleşen genel kurul sonrası oluşan yeni yönetimde Murat Keleş ile Aydoğan Demir başkan yardımcılığı görevine getirildi. Yönetim kurulu asil üyeliklerine ise; Ömer Yıldız, Nihat Otay, Cengiz Ağaoğlu ve Kenan Yeke seçildi.

KURULU yedek üyeliğine; Semih Demirbağ, Bülent Sayın, Cengiz Beyaz, Erdoğan Demir, Yüksel Pekgöz ve Harun Tekin seçildi. Denetim Kurulu asil üyeliğine; Çetin Budak, Semih Turan ve Ceylani Yıldız, Denetim Kurulu yedek üyeliğine ise; Ahmet Kurt, Şeref Yıldız ve Bünyamin Çelik seçildi.

YILDIZ’DAN ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

KURULDUĞU günden bu yana aktif çalışmaları ile dikkat çeken Torbalı Vanlılar sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Yıldız, “Büyük bir katılımla ilk genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Genel kurulumuza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizi oy birliği ile belirledik. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.