SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mahalleli Özbey köprüsünün genişletilmesini istiyor

Bu haber 02 Ağustos 2021 - 23:02 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi’nin devamında bulunan ve Moskof Çayı’nın üzerinde yer alan köprünün ‘dar’ olması nedeniyle şimdiye kadar birçok kaza meydana geldi. İki aracın aynı anda geçmekte zorlandığı köprünün ne zaman yapıldığı ise bilinmiyor. Oldukça eski olan ve tek aracın geçişine uygun olarak tasarlanan köprünün yenilenmesini isteyen vatandaşlar, şimdiye kadar 10’a yakın kazanın gerçekleştiği ve onlarca kişinin yaralandığı köprüde çalışma başlatılmasını bekliyorlar.

KAZALAR VATANDAŞI DA İSYAN ETTİRİYOR

Torbalı merkezinden çıkan ve Özbey, Yeniköy, Ahmetli, Sağlık köylerine ulaşım sağlayan, binlerce kişinin aktif olarak kullandığı bu yol üzerinde bulunan köprüde yaşanan kazalar vatandaşı da isyan ettiriyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Özbey Mahalle Muhtarı Şemsettin Kanza, “Daha önce birçok araç ya köprü üzerinde kaza yaptı, ya da köprünün çok düzensiz olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçtu. Yetkililerden isteğimiz bu Moskof Çayı’nın üzerinden geçen eski köprünün yenilenmesidir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.