SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İki mahalleden 55 delegenin tamamını kazandı

Bu haber 05 Temmuz 2023 - 1:45 'de eklendi.

CHP Torbalı’da delege seçim maratonu önceki akşam Ertuğrul ve Tepeköy Mahallelerinde gerçekleşen seçimlerle başladı. Övünç Demir’in Beyaz Listesi, Mesut Güler’in mavi listesine karşı her iki mahallede de ezici üstünlük sağladı

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Merkezi’nin kurultay kararı almasının ardından CHP il ve ilçe örgütlerinde kongre sürecine girildi. Bu kapsamda CHP Torbalı da ilçe kongresi öncesi delege seçimleri için startı önceki gün Ertuğrul Mahallesi ve Tepeköy Mahallesi seçimleri ile verdi. Torbalı’nın 60 mahallesinden 400 delegenin seçileceği yarışın ilk gününde Mevcut İlçe Başkanı Övünç Demir’in Beyaz Listesi, Mesut Güler’in Mavi Listesi karşısında her iki mahallede de ezici bir üstünlük elde etti.

BEYAZ LİSTE, İKİ MAHALLEDEN 55 DELEGENİN TAMAMINI KAZANDI

279 ÜYENİN bulunduğu ve 14 delege ile temsil edilecek olan Tepeköy Mahallesi’nde kullanılan 213 oyun 154’ünü alan Beyaz Liste karşısında Mavi Liste ise 59 oy alabildi. Alınan bu sonuçla Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nün Tepeköy Mahallesi Delegeleri Beyaz Liste’de yer alan isimler oldu.

808 ÜYENİN bulunduğu ve 41 delege ile temsil edilecek olan Ertuğrul Mahallesi’nde kullanılan 633 oyun 437’sini alan Beyaz Liste karşısında Mavi Liste ise 194 oy alabildi. Kullanılan 2 oy ise geçersiz sayıldı. Alınan bu sonuçla Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nün Ertuğrul Mahallesi Delegeleri de Beyaz Liste’de yer alan isimler oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.