SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Luvia, haftada 2 gün bakıma gelen her müşterisi için fidan bağışlıyor

Bu haber 10 Ağustos 2021 - 21:49 'de eklendi.

Torbalı’da verdiği kaliteli hizmet, çözüm odaklı yatırımlar ile adından söz ettiren, Ege Bölgesi’nin en büyük güzellik ve estetik merkezi olan Luvia Estetik Merkezi, ağustos ayı boyunca her Salı ve Çarşamba günü merkeze uğrayan her kişi için bir fidan bağışlayacak

GÜZELLİK merkezinden ziyade klinik hizmetleri sunan Luvia Estetik Merkezi, ağustos ayı boyunca her Salı ve Çarşamba günü merkeze uğrayan her kişi için bir fidan bağışlayacak. Son günlerde yaşanan yangınlardan sonra alınan bu karar ile bir kez daha duyarlılığını ispatlayan kurum, geçtiğimiz hafta 100 fidanı TEMA’ya bağışlayarak projeye start verdi.

SADECE hizmet veya kayıt olmak için gelenler için değil danışma amacıyla da merkeze gelen kişi için fidan bağışlayacaklarını ifade eden Luvia Estetik Merkezi sahibi Gökay Yolcu, Luvia Estetik Merkezi olarak doğaya katkıda bulundukları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

TEMA’YA bağışlanacak olan fidanlar, başta yangınların gerçekleştiği sahalar olmak üzere, ihtiyaç duyulan noktalarda filizlenerek, doğaya oksijen üretecek. Luvia Estetik Merkezi sahibi Gökay Yolcu yaptığı açıklamada, “Maalesef yurdun dört bir yanında ciğerlerimiz yanıyor. İçimiz kan ağlıyor. O görüntüleri görmek, yeşilin tahribatına şahit olmak çok acı.

MİLLETİMİZİN dayanışması ve birlikteliğiyle her şeyin üstünden geliriz. Biz de kurum olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu bağlamda ağustos ayı boyunca Salı ve Çarşamba günleri giriş yapan her bir kişi için TEMA Vakfı’na bir fidan bağışlayacağız. Geçtiğimiz hafta söz verdiğimiz gibi 100 fidanımızı bağışladık” açıklamalarında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.