SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

LSD Çanta Kuyumcular Sokağı’nda hizmete girdi

Bu haber 16 Şubat 2021 - 9:56 'de eklendi.

LSD Çanta Tepeköy Mahallesi’ndeki Kuyumcular Sokağı’nda hizmete girdi. 1999 yılından bu yana Kuşçuburun’da üretim yaparak İzmir’in dört bir yanına çanta gönderen firma, ilk satış yerini ilçe merkezine açtı. Envai çeşit çantayı müşterilerine buluşturan LSD Çanta’nın sahibi Levent Arslan (48), çanta üzerine Torbalı’nın en geniş kapsamlı yerini açtıklarını söyledi. Birbirinden farklı yaklaşık 100 farklı model erkek ve bayan çanta satışı yapan işletmede, el çantaları, evrak çantası, laptop çantası, abiye çanta çeşitleri, deri erkek cüzdan ve spor çantaları bulunuyor.

İZMİR’E GİTMEYE GEREK KALMADI

KUYUMCULAR Sokağı’nda faaliyet gösteren mağazanın sahibi Arslan, “Torbalı bir metropol kenttir. Eksikliği hissedilen kendi üretimimiz olan çanta çeşitlerini Torbalı halkına daha kolay ulaştırmak için yerimizi açtık. Artık, ilçe halkı İzmir merkeze ya da internet üzerinden alışverişe ihtiyaç kalmadı diyebiliriz. Torbalı ve bölge halkının bizzat gelerek ürünler hakkında doyurucu bilgi almak ve ürünlerimizi görmek isteyenler yerimize gelebilir” şeklinde konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.