SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Lohusa’ Torbalı Kipa Sinema’da vizyona girdi

Bu haber 18 Ocak 2024 - 22:04 'de eklendi.

Başarılı oyuncu ve senarist Gupse Özay’ın yeni filmi ‘Lohusa’ bugün Torbalı Kipa’da vizyona girecek.

2024 yılının heyecanla beklenen komedi filmi Lohusa; anneleri, kadınları, kocaları, babaları kısaca herkesi sinemada bir kahkaha şöleni yaşamaya davet ediyor.

ÖZET

LOHUSA, yeni ebeveyn olan bir anne ve babanın ilk 40 gün boyunca başlarına gelen komik olayları anlatıyor. Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşacakları günü heyecanla bekleyen evli bir çiftir. Hamileliği boyunca doğumdan sonra onu bekleyen hayatla ilgili söylenenleri umursamayan Burcu, lohusa depresyonuna girmeyeceğine emindir. Ancak doğumun ardından bebeğiyle tek başına ilgilenmesi, uykusuzluk, hormonlarının değişmesi onun bambaşka gerçeklerle yüzleşmesine ve kendisini birbirinden komik olayların içerisinde bulmasına neden olur. Bu süreci en iyi şekilde yönetmeye çalışan Burcu, lohusa döneminin üstesinden gelmeyi başarabilecek midir?

TORBALI Kipa Vizyon Sineması’nda vizyonda olan diğer filmler ise şöyle; Atatürk 1881 – 1919 (2. Film), Kolpaçino 4 4’lük, 3391 Kilometre, Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.