SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Liseye gidecek öğrenciler için bu okul, bulunmaz bir fırsat olacak!

Bu haber 17 Ağustos 2023 - 7:29 'de eklendi.

Bayraklı’da uzun yıllardır eğitim veren Özel Aytürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi artık Torbalı’da olacak. İzmir-Aydın asfaltı üzeri Çapak girişindeki eğitim üssünde eğitim verecek olan lisede; sağlık, adalet, çocuk gelişimi bölümlerinde eğitim verilecek. Ayrıca Torbalı’da ilk defa açılacak olan ‘akşam lisesi’ olarak da hizmet verecek.

“DİPLOMASIZ kimse kalmasın” sloganıyla yola çıkan Aytürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde her bölümde 80 öğrenci alabilecek kapasiteye sahip. Liseye giriş için LGS şartı ise aranmıyor. 3,5 dönüm arazi üzerine kurulu devasa kampüsünde 1600 metrekaresi ise kapalı alandan oluşuyor. Ayrıca spor salonu da yer alıyor.

LİSEDE ÜÇ FARKLI BÖLÜM BULUNUYOR

OKULDA, birinci yabancı dil ingilizce, ikinci yabancı dil ise Almanca verileceğini söyleyen Okul Müdürü Hüdayi Kayhan,  “Sağlık bölümünde ‘hemşire yardımcıları’, adalet alanında ise ‘zabıt katipleri’ yetiştiriyoruz. ‘Çocuk gelişimi’ bölümde ise anneler ve babalar için bulunmaz bir fırsat yaratıyor, çocuklarınızı bize emanet ederek içinizin ise rahat olmasını sağlıyoruz. Sağlık alanından mezun olan öğrencilerimiz ise okulu bitirdikten sonra Almanya’da eğitim ve çalışma imkanına sahip oluyorlar” dedi.

LİSEYİ BİTİREMEYENLER SAKIN ÜZÜLMEYİN!

ÖZEL Bayraklı Akşam Lisesi’nde ise lise terk, ortaokul mezunu, açık lisede başarılı olamamış ve liseyi bitirememiş öğrenciler gelebiliyor.  Kayıtların hızla devam ettiğini söyleyen Okul Müdürü Hüdayi Kayhan, kendilerine ulaşmak isteyen veli veya öğrencilerin bizzat kuruma gelerek veya 0 532 583 40 26 numaradan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.