SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Liseler arası futbol turnuvasının galibi EML oldu

Bu haber 29 Mayıs 2022 - 3:05 'de eklendi.

Torbalı İlçe Kaymakamlığı, İlçe Spor Müdürlüğü ve Özay Spor Kulübü tarafından düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası tamamlandı.

TURNUVANIN final maçı bugün Yedi Eylül Stadı’nda İlçe Kaymakamı Ercan Öter’in başlama vuruşu ile oynandı. Kaymakam Ercan Öter, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Öktem ve AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar turnuvayı tribünden canlı olarak izledi. Nefes kesen final maçında beraberlik bozulmayınca şampiyonu penaltılar belirledi.

TORBALI Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Endüstri Meslek Lisesi penaltılarla turnuvanın şampiyonu oldu. EML şampiyonluk kupasını İlçe Kaymakamı Ercan Öter’in elinden aldı. Turnuvanın ikincisi Torbalı Anadolu Lisesi’nin kupasını İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, turnuvada üçüncü olan Torbalı Atatürk Lisesi’nin kupasını ise turnuva destekçilerinden AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar verdi. Takımlar turnuva sonunda birbirlerini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.