SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

LGS’de başarıyı artırmak için velilere seminer verildi

Bu haber 14 Şubat 2022 - 21:04 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda sekizinci sınıf öğrencilerinin velilerine LGS başarısını artırmaya yönelik seminer verildi.

HEDEF LGS

“HEDEF LGS 2023 Vizyonu” konu başlıklı seminer, pazar günü okulun konferans salonunda sekizinci sınıf öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşti. Hedef LGS Okul Koordinatörü Bilal Pektezel ile Okul Rehber Öğretmeni Tülay Kavut Fak ’ın yaptıkları sunumun ardından tüm branş öğretmenleri de velilere konuyla ilgili görüşler ve düşüncelerini ilettiler.

SEKİZİNCİ sınıf öğrencilerinin LGS başarısını artırmaya yönelik Okul Müdürü Mustafa Er de, bu konuda okulda yapılmakta olan çalışmaları anlattı. Ailelere, çocuklarının düzenli ders çalışmalarını sağlamak, zamanı iyi yönetmelerine destek olmak ve doğru rehberlik yapabilmek konularında tavsiyelerde bulundu.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN CAFER TOSUN DA TOPLANTIYA İŞTİRAK ETTİ

HAFTA sonu gerçekleşen toplantıya Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da katıldı. Yapılan çalışmaları destekleyici, öğretmenleri ve öğrenci velilerini motive edici son derece çarpıcı mesajlar veren Cafer Tosun, yapılan çalışmadan dolayı okul idaresini, öğretmenlerini ve katılım sağlayan tüm öğrenci velilerini tebrik etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.