SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

LGS sonuçlarının ardından, Seçkin Akademi’de buluştular

Bu haber 29 Temmuz 2022 - 1:03 'de eklendi.

2021-2022 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayan Seçkin Akademi Kurs Merkezi, açıklanan sonuçların ardından öğrencileri ile buluştu.

AÇIKLANAN yerleşme sonuçlarında Torbalı ilçesinde 0,27 yüzdelik dilimi ile ilk sıralarda yer alan öğrencisi Mustafa Alku’yu Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi’ne yerleştirdi.

AYRICA Sema Karhan Anadolu Lisesi, Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi, Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Torbalı Anadolu ve Atatürk Anadolu Liseleri gibi önemli liselere de öğrencilerini yerleştirdi.

BUCA Fen Lisesi öğrencisi olan Mustafa Alku, yaptığı konuşmasında ‘Başarısında disiplinli ve düzenli çalışmanın sonucunu aldığını ve bu düzeni kurmakta da Seçkin Akademi Kurs Merkezi öğretmenlerinin büyük desteği olduğunu’nu vurguladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.