SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

LGS sınavında tam puan alan Torbalılı öğrenciler bir araya geldi

Bu haber 13 Temmuz 2023 - 13:06 'de eklendi.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda tam puan alan Torbalı ve İzmir’deki  öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.

İL Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’ün de aralarında olduğu kurum yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Murat Mücahit Yentür, öğrencileri tebrik etti. Program, öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İL Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, yaptığı konuşmada Liselere Geçiş Sınavı’na giren her bir öğrencinin çok kıymetli olduğunun altını çizerek sınava hazırlık döneminde özveriyle çalışan öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. 21. yüzyılda var olan bilgiye yeni bilgiler katmanın önemli olduğunu vurgulayan Yentür, inovatif düşünmenin ve başarının süreklilik göstermesi gerektiğini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.