SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Lezzetli ürünleriyle damaklarda iz bırakan fırın: ‘O’

Bu haber 07 Kasım 2022 - 23:48 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi Saat kulesi meydanında hizmet veren O Fırın & Cafe, lezzetli ürünleri ile fark yaratıyor. Özellikle sabah saatlerinde yoğun bir tempo ile müşterilerinin taleplerini karşılamak için yoğunluk yaşayan mekan, aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor.

İKİ yıldır saat kulesinin bulunduğu meydanda faaliyet gösteren O Fırın & Cafe’de pasta çeşitleri, sütlü tatlılar, soğuk baklava, baklava çeşitleri, ekmek çeşitleri, poğaça ve açma çeşitleri, simit gibi birçok unlu mamulün satışını yapıyor. Mekânın işletmeciliğini ise Recep ve Yakup Fidan kardeşler yürütüyor.

150 METREKARE büyüklüğe sahip olan işletmelerinde 10 personelin görev yaptığını ve işletmede satışa sunulan ürünlerin tamamının kendi üretimleri olduğunu ifade eden işletmeci Recep Fidan, “Ben 10 yıldır bu işin içindeyim, kardeşim daha eski… Yaptığımız işin hakkını verdiğimize inanıyorum. Gördüğümüz ilgi de bunu kanıtı oldu” diye konuştu.

TORBALI Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yakın olmasından dolayı öğrencilerin de uğrak yeri olduklarını anlatan Yakup Fidan ise, fiyatlarımız her bütçeye hitap edecek düzeyde. Lezzetiyle ve fiyatıyla fark yaratan ürünlerimize talep bir hayli fazla. İlçe halkına göstermiş oldukları bu ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

DİLEYEN müşterilerinin ürünleri alıp götürebildiği gibi isteyen müşterilerinin ise mekânda bulunan oturma gruplarında yiyebildiklerini ifade eden Recep Fidan, “Özellikle pasta konusunda çok iddialıyız. Yaptığımız leziz pastalar tüm müşterilerimiz tarafından çok seviliyor. Müşterilerimizin isteğine göre pasta siparişi de alıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.