SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Lezzet durağı Arnavut’a görkemli açılış

Bu haber 16 Haziran 2023 - 21:23 'de eklendi.

Dün görkemli tören ile kapılarını açan Arnavut, çöp şiş, köfte, çorba, tava yemekleri başta olmak üzere birbirinden güzel lezzetler ilçe sakinleri ile buluşturacak

İLÇENİN en merkezi bölgelerinden bir tanesine açılan Arnavut, önceki gün itibariyle müşterilerini ağırlamaya başlamıştı. Görkemli bir açılış ile resmi açılışını gerçekleştiren Arnavut, Torbalılıların yeni lezzet durağı olacak. Saat 14:30’da gerçekleşen protokol açılışına Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, STK temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı.

İŞLETMECİLİĞİNİ Deniz Tekinkök ve Adem Özen’in yapacağı Arnavut’ta çöp şiş, köfte, çorba, tava yemekleri başta olmak üzere birbirinden güzel lezzetler ilçe sakinleri ile buluşacak.

AÇILIŞ konuşmasını yapan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Arnavut ilçemize yeni bir soluk getirdi. Deniz ve Adem kardeşimizi tebrik ediyorum. Yeni işletmeleri ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÖTE yandan açılış sonrası açıklamalarda bulunan Deniz Tekinkök ve Adem Özen, “Bugün gerçekleşen açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Mithat Tekin ve CHP ilçe başkanımız Övünç Demir olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz. Amacımız en iyi şekilde Torbalı’ya hizmet etmek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.