SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Lamba var, ışık yok! Ertuğrul’daki sinyalizasyon bir türlü çalıştırılamadı!

Bu haber 13 Ocak 2024 - 0:51 'de eklendi.

Torbalı’da en fazla kazanın meydana geldiği bölgelerden bir tanesi olan Ertuğrul Kavşağına sinyalizasyon sistemi kuruldu. Yaklaşık 2 aydır aktif hale getirilemeyen lambalar, vatandaşın tepkisini çekti.

TRAFİK lambalarının kurulmasının ardından hem yayaların hem de araçların daha güvenli bir şekilde geçeceği kavşaktaki trafik lambalarının takılma işleminin 1 ay önce bitti. Elektrik bağlantısı da tamamlanan lambalar bir türlü faal hale getirilemedi.

ÖTE yandan trafik lambalarının aktif olmasının ardından, Atatürk Mahallesi’nde bulunan kavşaktaki yoğunluğun azalacağı öngörülüyor. Bölge halkı sinyalizasyon sisteminin kavşağı daha güvenli hale getireceğini belirterek, “Kavşakta maalesef çok fazla kaza meydana geliyordu. Yüreklerimiz hep ağızlara geliyor. Trafik lambaları ile içimiz biraz rahatlayacak. Ancak aradan geçen sürede lambalar çalıştırılamadı. Yetkililere sesleniyoruz, bir an evvel trafik lambaları çalışır hale getirilsin” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.