SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuzgun, Ultimate Fight Arena Muay Thai Şampiyonlar Gecesi’ne damga vurdu

Bu haber 01 Kasım 2023 - 7:50 'de eklendi.

Torbalı’nın kickboks dövüşçüsü Hamdi Kuzgun, yine bir organizasyondan kupa ile döndü. Avrupa Şampiyonu olan profesyonelde 15’e yakın maça çıkan Yozgat Hasan Mert Müjdeci ile karşılaşan Torbalılı sporcu, rakibini ilk rauntta devirdi. Kuzgun, 83 kiloda IFMA (International Fedaration Muay Thai Associations Uluslararası Muaythai kemeri) Federasyonu kemer sahibi oldu.

MAÇ Antalya Anfaş Antalya Expo Center Fuar Merkezi’nde gerçekleşti Gecenin ana maçında yer alan Hamgi Kuzgun, rakibini ilk rauntta nakavt ederek şampiyonluk kemerine sahip oldu.

‘EŞİM SAYESİNDE VE ANNEMİN DUASIYLA BAŞARDIM’

“GÜÇLÜ bir rakipti ancak maçtan önce yüzyüze karşılaşmamızda birbirimize meydan okuduk. Bu yüzden çok iddialı ve çekişmeli geçti” diye konuşan Hamdi Kuzgun, gazetemize yaptığı açıklamada, “Maça çok hırslı çıktım, hedefim onu ilk rauntta indirmekti. Çünkü onun gözlerine baktığımda onu ilk rauntta nakavt ettiğimi gördüm ve bunu maç günü başardım. Bu gururu yaşamak aileme ve bana nasip oldu. Maç gecesi arkamda en büyük destekçim olan eşim sayesinde ve annemin duasıyla başardım ve kemer benim oldu. Bu duyguyu yaşadığım için çok mutluyum” dedi.

‘KARDEŞİMİN 2. RAUNTTA KAŞI AÇILDI VE DOKTOR KARARIYLA MAÇTAN ÇEKİLMEK ZORUNDA KALDI’

KENDİSİNİN dövüştüğü aynı gecede kardeşi Umut’un da ringde mücadele ettiğini anlatan Kuzgun, “O gecede kardeşim Umut’ta dövüştü ve arkasında ben vardım. 2. rauntta kaşı açıldı ve doktor kararıyla maçtan çekilmek zorunda kaldık. Sağlık her şeyden daha çok önemli. Umut çok güçlü bir sporcu, bu maçın rövanş sözünü aldık. Çok kısa zamanda rövanş yapıp, yarıda kalan işini bitireceğinin sözünü verdi bana kardeşim… Benim şampiyonluğumun gururunu kardeşimle beraber yasamış olduk. Şimdi bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.