SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuzgun kardeşlerin spor salonu adres değiştirdi

Bu haber 07 Şubat 2024 - 3:34 'de eklendi.

Ulusal ve uluslararası milli derecelere sahip olan Kuzgun kardeşlerin sahibi olduğu ‘Hamdi Kuzgun Fight Club’, Tepeköy Mahallesi’nde bulunan spor salonunu Ertuğrul Mahallesi’ndeki daha geniş ve ferah mekana taşıdı.

4 YILDIR Tepeköy’de hizmet veren Hamdi Kuzgun Fight Club, Ertuğrul Mahallesi 3059 Sokak üzerinde bulunan yeni yerine taşındı. Elde ettikleri başarılarla ilçemizin adını duyurmada önemli yere sahip olan Hamdi ve Umut Kuzgun kardeşlerin işlettiği spor salonunda MMA dersleri veriliyor. MMA’nın içinde Brazilian Jujitsu, Tayland boksu, muaythai, kickboks, boks, karate gibi spor dallarının olduğunu ve tüm bu spor dallarında eğitimler verdiklerini söyleyen Hamdi Kuzgun, 6-60 yaş arası öğrencileri eğittiklerini belirtti.

AYNI zamanda sporcu psikolojisi, sporcu sağlığı, vücut anatomisi gibi bilgilere de sahip olduklarını ve bu konularda da eğitim verdiklerini dile getiren Kuzgun, antrenmanları bilinçli ve profesyonel bir şekilde yaptıklarının altını çizdi.

AMACIMIZ, KENDİLERİNE DIŞARIDA GELEBİLECEK HERHANGİ BİR SALDIRIYA KARŞI SAVUNMAYI ÖĞRETMEKTİR

“YAPMIŞ olduğumuz spor branşı MMA’dır. Yani ayakta ve yerde, hem saldırı hem de savunmaya dayalı eğitimler veriyoruz” diye sözlerini sürdüren Hamdi Kuzgun, “MMA dövüş sanatı bütün spor branşlarını kapsayan ve dünyada en fazla yaygın olan spor dalıdır. Amacımız insanlara dövüşmeyi öğretmek değil, kendilerine dışarıda gelebilecek herhangi bir saldırıya karşı savunmayı öğretmektir. Bay veya bayan isteyen herkes bu dövüşü yapabilir. Antrenmanlar haftada 3 gün olup; büyükler Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri çalışmaktadır. Küçük yaş grupları ise Umut Kuzgun tarafından Cumartesi ve Pazar günleri 12.30 – 14.00 arası antrenmanlar yapılmaktadır. Daha detaylı bilgi almak isteyenler bizi 0 553 589 08 41 numaralı telefondan arayabilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.