SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuyumcular silahlanıyor!

Bu haber 17 Kasım 2023 - 15:58 'de eklendi.

Kuyumcular, mesleği nedeniyle silah bulundurma hakkı olduğu halde bu hakkını kullanmayan kuyumcuların artık silah ruhsatı almak için sıraya girdiğini söylediler

KUYUMCU esnafına yönelik silahlı soygun girişimleri, son zamanlarda ciddi boyutlara ulaşınca, kuyumcular çareyi silahlanmakta buldu. Meslekleri gereği işyerlerinde silah bulundurma ve taşıma hakları olan ancak bu haklarını kullanmayan çok sayıda kuyumcunun, silahlı soygunların artış göstermesiyle birlikte silah edinmek için harekete geçtiği öğrenildi. İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu, kuyumcu esnafının silahlanmaya eğiliminin arttığını, emniyet güçleriyle de hem önlem hem de caydırıcı olması bakımından ortak çalışmalar yürüttüklerini açıkladı.

GASP VE SİLAHLI SOYGUN GİRİŞİMLERİNDE ARTIŞ VAR

İLÇELERDEKİ esnafın güvenlik açısından sıkıntı yaşadığını belirten Başkan Murat Kurtuluş Buyrukçu, “Gasp ve silahlı soygun olaylarından bıktık usandık. Sürekli tehdit altındayız. Bugüne kadar silahtan uzak duran meslektaşlarımız da artık silahlanıyor” ifadesini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.