SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuyumcu olmayan üçüncü şahıslardan altın almayın!

Bu haber 29 Mart 2024 - 7:00 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren Orhan Kurt Kuyumculuk’un işletmecisi Mesut Kurt, vatandaşları sahte altına karşı uyardı.

DÜĞÜN sezonu öncesinde piyasaya sahte altın sürüldüğüne dikkat çeken Mesut Kurt, vatandaşları yalnızca güvendikleri kuyumculardan altın almaları konusunda uyardı. Kuyumcu olmayan üçüncü kişilerden ise asla atın alınmaması gerektiğini belirten Kurt, ucuz altın tuzağına dikkat çekti.

DÜĞÜN sezonunda, kuyumcu olmayan bazı art niyetli kişilerin çeşitli yalanlarla elindeki altını değerinin altında satacağını söyleyerek vatandaşları tuzağa düşürdüğünü ifade eden deneyimli kuyumcu, bununla ilgili geçmişte çok vatandaşın dolandırıldığını söyledi.

KURT, “Çeşitli bahanelerle hatta kendilerine acındırarak ellerindeki altını ucuza satacaklarını söylerler. Vatandaşlarımızın güvenini kazanıp sahte altın satarlar. Toplu altın satışında, bir kaç tane gerçek altınla vatandaşın güvenini kazanıp diğer altınların sahtesini vatandaşa veriyorlar. Bu konuyla ilgili geçmişte çok vaka yaşandı. Vatandaşlarımız kuyumcu olmayan üçüncü şahıslardan altın almasınlar” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.