SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kuyucaklı Yusuf Hazırlıkları tam gaz devam ediyor

Bu haber 02 Şubat 2023 - 1:53 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıl sergilediği ‘Ghetto’ oyunuyla Torbalılıların yoğun beğenisini kazanan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, 11 Mart’ta sahneye koyacağı Kuyucaklı Yusuf oyunu için hazırlıklarını tam gaz devam ettiriyor

GEÇTİĞİMİZ yıl Joshua Sobol’un yazdığı ‘Ghetto’ isimli tiyatro oyununu Hasan Akdemir’in yönetmenliğinde sergileyen Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, Torbalılıların büyük beğenisini kazanmıştı. Akdemir yönetimindeki Kent Tiyatrosu bu yıl da Yazar Sabahattin Ali’nin Türk Klasikleri arasında yer alan ‘Kuyucaklı Yusuf’ romanının uyarlamasıyla sahneye çıkacak.

ÇALIŞMALARINA 2022 yılı Aralık ayında başlanan ve 11 Mart 2023 tarihinde sahnelenecek oyunun hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Çalışmaları büyük bir heyecanla yapan ekip adına konuşan Yönetmen Hasan Akdemir, Torbalılılara unutulmaz bir tiyatro gösterimi yaşatmak istediklerini ifade etti.

AKDEMİR, “Türk Klasikleri arasında bir başyapıt diyebileceğimiz ‘Kuyucaklı Yusuf’ romanını sahneye uyarladık ve çalışmalarına geçtiğimiz Aralık ayında başladık. Çok önemli bir eseri sahneleyeceğimiz için ekip olarak oldukça heyecanlıyız. Yoğun bir tempoda devam ettirdiğimiz çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

TİYATRO oyununda canlı performans, koro ve dans gösterisi ile romana yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyoruz. Torbalılı tiyatro severleri 11 Mart akşamı hiçbir yere söz vermemeye ve oyunumuzu izlemeye davet ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.