SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Kuyucaklı Yusuf’ bir daha sahnelenecek

Bu haber 14 Mart 2023 - 22:00 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, Yazar Sabahattin Ali’nin ‘Kuyucaklı Yusuf’ romanından uyarlanan tiyatro oyunu bir kez daha seyirci karşısına çıkıyor

GEÇTİĞİMİZ yıl sahnelenen Ghetto isimli tiyatro oyunuyla büyük beğeni toplayan Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu, Kuyucaklı Yusuf oyunu ile bir kez daha Torbalı seyircisinin gönlünü kazandı. Uzun süre bu oyuna hazırlanan ekip, muhteşem bir performans sergiledi.

HASAN Akdemir’in yönetmenliğini üstlendiği oyunda adeta izdiham yaşanmıştı. Dakikalar öncesinde tüm koltukları hatta koltuk araları da dolan oyun, yoğun istek üzerine bir kez daha sahnelenecek.

AYAKTA alkışlanan oyun, 18 Mart tarihinde bir kez daha İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.